O nama

ORDINACIJA

Usluge vrši tim kvalifikovanih stručnjaka doktora stomatologije sa dugogodišnjim iskustvom. Tim pruža kompletnu stomatološku uslugu brzo i efikasno, i uvek ima u vidu da pronađe za vas što bezbolnije rešenje. Znamo da većina ljudi ima strah od stomatoloških intervencija, a nama ste vi na prvom mestu. Želimo da vama osmeh bude uvek moguć, zato poklanjamo posebnu pažnju svim pacijentima. Objašnjavamo vam koje vam sve mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cenu, tako da možete napraviti izbor. Dobićete tačne informacije na koje se sve načine može rešiti vaš problem, koji način je za vas najbolji. Uvek ćete znati šta radimo. U svakom trenutku, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa, slobodno pitajte nekog od članova našeg tima stomatologa koji će vam sve objasniti. U hitnim slučajevima tu smo za vas i van radnog vremena.

Posebnu pažnju posvećujemo i zubnoj implatologiji, jer je to uspešan način da se reši nadoknada izgubljenog zuba ili grupe zuba, i pri tom koristimo materijale od pouzdanih i renomiranih proizbođača.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO I AKTIVAN RAD

Dr. Ivan Nikitović osnovao je Stomatološku ordinaciju Dentnix još 2008. godine. Ordinacija je osnovana zbog želje da u privatnoj stomatološkoj praksi primeni najbolja rešenja i stvori najbolji odnos kvaliteta i brige prema pacijentima. Na prvom mestu kvalitetna i stručna usluga, korišćenje najsavremenijih uređaja i metoda kao i poseban pristup i briga o pacijentima.

 

  • Više od 10 godina uspešnog poslovanja ordinacija Dentnix
  • Veliki broj zadovoljnih pacijenata
  • Pratimo nove trendove
  • Aktivno se usavršavamo

NAŠ TIM

Dr. Ivan Nikitović

Doktor stomatologije

Dr. Milovan Radivojević

Doktor stomatologije

Doc. Dr Irena Melih

Spec. bolesti zuba i endodoncije

Dr. Ivana Rajić Jovanović

Specijalista ortodoncije

Jelena Filipović

Stomatološka sestra