O nama

Home / O nama

ORDINACIJA

Usluge vrši tim visoko kvalifikovanih stručnjaka doktora stomatologa sa dugogodišnjim iskustvom. Tim pruža kompletnu stomatološku uslugu brzo i efikasno, i uvek ima u vidu da pronađe za vas što bezbolnije rešenje. Znamo da većina ljudi ima strah od stomatoloških intervencija, a nama ste vi na prvom mestu. Želimo da vama osmeh bude uvek moguć, zato poklanjamo posebnu pažnju svim pacijentima. Objašnjavamo vam koje vam sve mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cenu, tako da možete napraviti izbor. Dobićete tačne informacije na koje se sve načine može rešiti vaš problem, koji način je za vas najbolji. Takođe vam dajemo informacije o cenama svih mogućih rešenja za vas. Uvek ćete znati šta radimo. U svakom trenutku, ako imate neko pitanje ili niste sigurni šta se događa, slobodno pitajte nekog od članova našeg tima stomatologa koji će vam sve objasniti. U hitnim slučajevima tu smo za vas i van radnog vremena

Posebnu pažnju posvećujemo i zubnoj implatologiji, jer je to uspešan način da se reši nadoknada izgubljenog zuba ili grupe zuba, i pri tom koristimo materijale od pouzdanih i renomiranih proizvođača.

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO I AKTIVAN RAD

Prim dr.Ivan Nikitović osnovao je Stomatološku ordinaciju Dentnix još 2008, posle prakse i dugogodišnjeg rada u državnoj službi u okviru stomatološke  … . Ordinacija je osnovana zbog želje da u privatnoj stomatološkoj praksi primeni najbolja rešenja i stvori najbolji odnos  i briga prema pacijentima. Na prvom mestu kvalitetna i stručna usluga, korišćenje najsavremenijih uređaja i metoda lečenja i  kao i poseban pristup i briga o pacijentima.

 

  • Više od 10 godina uspešnog poslovanja ordinacije Dentnix
  • Više od 23 godine uspešnog rada i prakse u stomatologiji,
  • Veliki boj zadovoljnih pacijenata
  • Pratimo nove trendove
  • Aktivno se usavršavamo

NAŠ TIM

Doktor stomatologije
Ivan Nikitović

Ivan Nikitović

Doktor stomatologije

Doktor stomatologije
Milovan Radivojević

Milovan Radivojević

Doktor stomatologije

Doktor stomatologije
Srđa Mihaljević

Srđa Mihaljević

Doktor stomatologije